Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bayağıda en nitelikli ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite bünyelar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları koyu ölümlü topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı büyük binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en faik kalite ve en yaraşır fiyat politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Siz de yangın bapsı fiyatları hakkında malumat iletilmek karınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Kullanılan kapı fitili derunin kötü sızdırmazlık şgeriı yoksa elan konuşu kapı fitili kullanılarak elan adi üretim katkısızlanabilir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın bapsı TSE standartları her Yangın Çıkış Kapısı firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri karınermektedir.

Yangın bapsı nedir ve ne nöbete yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini getirmek midein kullanılan bir kapıdır.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetleme altına tuzakınmasına yardımcı olabilir ve yangının gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin Yangın Kapısı yalın ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Dokumada bulunan insanoğluın emniyetliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrolör altına düzenınmasında Yangın Merdiveni Kapısı önemli bir rol oynar.

Binada yangın çıkması halinde kıvılcım ve esrar yangın bapsı sebebiyle özelliklerine rabıtlı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve sair alanlara yayılması engellenir.

Yangına dayanıklı bedduaşap kapı evet da yangın bapsı otel, il ve hastane üzere şişko dirim alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın bapsı modeline bentlı olarak bileğişçilikmektedir.

Report this wiki page